Blaise Henderson Opiekunka Gryffindoru

Różdżka: Giętka, 7 cali, ostrokrzew, włos z głowy Wili. Posada : Nauczycielka Zaklęc Wygląd: Brązowe, długie włosy, przenikliwe, niebieskie oczy, zgrabna sylwetka. Liczba postów: 125 Join date: 15/01/2011
 | Temat: Toplisty Czw Mar 03, 2011 6:44 pm | |
| Drodzy Użytkownicy, Proszę, aby każdy klikał w każdą toplistę minimum raz dziennie. To nie jest dużo, a naprawdę pomaga. Rosalie Moore _________________ Nie warto byc zadowolonym z tego, że jest się dymem, kiedy można byc ogniem. |
|
Megan Cross Prefekt Ravenclawu

Dom: Ravenclaw Różdżka: normalna, 7 cali, wiśnia, pióro feniksa Liczba postów: 155 Join date: 15/01/2011 Age: 17 Skąd: Anglia
 | Temat: Re: Toplisty Pią Mar 04, 2011 3:07 pm | |
| Roska.. a co z tym podziałem na tygodnie kto i kiedy ma klikać? Moim zdaniem to bardziej zachęci ludzi do klikania... Bo teraz to widzisz, co jest. Tylko ty klikasz.. i może ja z 500 razy kliknęłam tak na dobra sprawę pewnie nawet nie O.o _________________
Oszaleję albo... przypnę ludzkości skrzydła.
|
|
Blaise Henderson Opiekunka Gryffindoru

Różdżka: Giętka, 7 cali, ostrokrzew, włos z głowy Wili. Posada : Nauczycielka Zaklęc Wygląd: Brązowe, długie włosy, przenikliwe, niebieskie oczy, zgrabna sylwetka. Liczba postów: 125 Join date: 15/01/2011
 | Temat: Re: Toplisty Pią Mar 04, 2011 4:24 pm | |
| Jeszcze się wstrzymamy... _________________ Nie warto byc zadowolonym z tego, że jest się dymem, kiedy można byc ogniem. |
|